Gelderse Valleitoernooi 2013

Na de succesvolle breitling replica herintroductie van het Valleitoernooi in 2012, gaan de tafeltennisverenigingen SKF, ttvBit.nl, Rhenus, De Stuiterd, Kracht & Vriendschap en Shot weer het Gelderse Valleitoernooi organiseren; dit keer in de week van 16-19 januari 2013Welke club mag zich straks een jaar lang de "Beste tafeltennisclub van de Gelderse Vallei" noemen?  Het toernooi staat open voor alle leden van de aangesloten verenigingen: zowel recreanten als competitiespelers van de jeugd en senioren. Voor elke speelklasse en categorie zijn er aparte prijzen, maar de Grote Valleibeker gaat weer naar die club die per speler de meeste punten heeft behaaldIn 2012 won Shot de breitling replica watches wisselbeker van het senioren-competitiespelers toernooi, en SKF de wisselbekers van zowel de recreanten als de jeugd. SKF werd ookalgeheel winnaar, en daarmee Valleikampioen 2012, op de voet gevolgd door De Stuiterd en Shot (zie verslag vorig jaar). 


rolex datejust replica


Het Valleitoernooi 2013 zal plaatsvinden op:


woensdag 16 januari voor de senioren recreanten, bij ttv Bit.nl in Ede. Aanvang 19.30u.
vrijdag 18 januari voor de senioren competitiespelers, bij Shot in Wageningen. Aanvang 19.30u.
zaterdag 19 januari voor de jeugd, bij SKF in Veenendaal. Aanvang 10.00u.


Contactpersoon bij Rhenus is Luc Gerritsen; via hem kan je ook meer informatie krijgen. Schrijf je in via de email lucgerritsen@gmail.com. Uiterste inschrijfdatum is 4 januari 2013. 
Laten we ons weer met zoveel mogelijk spelers inschrijven zodat Rhenus zich straks in 2013 wellicht "De beste tafeltennisclub van de Gelderse Vallei" mag noemen! Voor het geld hoef je het echt niet te laten, want het inschrijfgeld is slechts € 3.50.
 


replica watches