RTTV Rhenus start bedrijvencompetitie

Tafeltennisvereniging RTTV Rhenus wil in februari 2016 starten met een bedrijvencompetitie voor bedrijven uit de gemeente Rhenen en omgeving. De verschillende bedrijventeams zullen verspreid over een periode wedstrijden tegen elkaar spelen. De maandagavond is hierbij de speelavond en er wordt gespeeld in de zaal met kantine aan de Tabaksweg 20 in Elst. Sportieve strijd, plezier en gezelligheid staan voorop! Interesse om deel te nemen??


Waarom tafeltennis? De sport tafeltennis heeft als voordelen dat het een laagdrempelig spel is. Praktisch iedereen kan de sport beoefenen. Ook leent de sport zich uitermate goed om het lichaam in een goede conditie te brengen of te houden. Met de korte bewegingen worden allerlei spieren getraind en wordt het uithoudingsvermogen op de proef gesteld. Daarnaast is concentratie een belangrijke factor in deze tak van sport. Het “lezen” van de tegenstander, maar ook de precisie van het raken van de bal vergen ook enige mentale inspanning. Kortom een uitstekende ontspannende oefening voor mensen uit het bedrijfsleven om lichamelijk en geestelijk in vorm te blijven.


Na opgave vindt er een inventarisatie plaats van het aantal teams. Bij voldoende deelname zal dan een competitie tussen de teams opgezet worden. Uiteraard kan er voor de competitie geoefend worden in de zaal van RTTV Rhenus.


Belangrijkste uitgangspunten:   1. Speelavond maandagavond vanaf 20.00 uur

  2. Start competitie februari 2016, bij voldoende animo.

  3. Team bestaat uit minimaal 3 personen. Beter is het als er 4 of 5 teamgenoten zijn, zodat er gewisseld kan worden.

  4. Team mag gemengd zijn, dus zowel mannen als vrouwen.

  5. Indien nodig kunnen we vanuit de vereniging een team aanvullen.

  6. Inschrijfgeld 100 euro per seizoen, 2e team inschrijven voor 75 euro.

  7. Tafeltennisbatjes en balletjes zijn aanwezig, uiteraard zijn eigen batjes ook welkom.

  8. Sportkleding is niet verplicht, maar wel gewenst. Sportschoenen zijn in de zaal wel verplicht.

  9. Deelnemende bedrijven krijgen en vermelding (link) op de website, een vermelding in onze digitale nieuwsbrief en aandacht in lokale media.